Fra 399 kr.
Kaffekursus hos La Cabra
Fra 399 kr.
- Lokation
Jylland
- Adresse
Graven 20, Aarhus C
- Let at booke
Det er nemt og sikkert at booke et kaffekursus hos La Cabra. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.
* Siden indeholder reklamelinks.
- Lokation
Jylland
- Adresse
Graven 20, Aarhus C
- Let at booke
Det er nemt og sikkert at booke et kaffekursus hos La Cabra. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.
* Siden indeholder reklamelinks.
Kaffekursus hos La Cabra
kaffekursus i Århus
På dette kaffekursus hos La Cabra vil du opleve en to timers dybtgående introduktion til specialkaffe. Kurset vil blive afholdt på engelsk og vil omfatte en række spændende emner. Dette kursus er en fantastisk mulighed for at udvide dine kundskaber om kaffe, udforske nye smagsoplevelser og blive en bedre hjemmebarista. Vær forberedt på en større fornøjelse ved at nyde en kop kaffe.
Lær kaffe-teknikken
I kaffeverdenen sker der i øjeblikket en betydningsfuld udvikling. Producenter, risterier og baristaer samarbejder tættere end nogensinde om at skabe den perfekte kop kaffe, hvor fokus ligger på de naturlige råvarer og at værdsætte kaffens smag gennem ekspertisen i det gode håndværk. Det er nemlig vigtigt, hvordan du tilbereder din kaffe.
La Cabra
La Cabra er en kaffebar i det centrale Aarhus. Hos La Cabra er kaffe set som et håndværk, der gerne må udforskes i detaljer, men de byder også nybegyndere hjerteligt velkommen ind i en verden af spændende smagsoplevelser. La Cabra Coffee Roasters er desuden et af Europas mest anerkendte mikroristerier og har vundet 10 nationale baristatitler siden 2013.
Forskellige bryggemetoder
På kurset vil i eksperimentere med forskellige bryggemetoder og smage på forskellene. Fra pour-over til french press og espresso - du vil opdage, hvordan hver bryggemetode kan påvirke smagen og krop i din kaffe. Du vil få mulighed for at udforske og udvikle dine præferencer og finde den bryggemetode, der bedst passer til din smag.
Hvad er inkluderet?
- Kurset varer 2 timer og er på engelsk
- Introduktion til specialkaffe
- "Cupping" af forskellige oprindelseslande samt forskellige kvaliteter og sorter
- Terroir i kaffe og hvordan det spiller en rolle i smagen
- Håndbrygning, alt hvad der skal til for at brygge god kaffe derhjemme
- Ekstraktion, teorien omkring kaffeekstraktion og hvordan du laver en god ekstraktion derhjemme
- Brygge på flere forskellige måder og smage på forskellen