Fra 995 kr.
Gallamiddag på havets bund med Sort Safari
Fra 995 kr.
- Lokation
Jylland
- Adresse
Skiffervej, Højer
- Let at booke
Det er nemt og sikkert at booke gallamiddag på havets bund med Sort Safari. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.
* Siden indeholder reklamelinks.
- Lokation
Jylland
- Adresse
Skiffervej, Højer
- Let at booke
Det er nemt og sikkert at booke gallamiddag på havets bund med Sort Safari. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.
* Siden indeholder reklamelinks.
Gallamiddag på havets bund med Sort Safari
3-retters middag i Vadehavet
Oplev en unik middagsoplevelse på "havets bund" i Vadehavet ved Tønder. Tag plads ved et festligt bord i vandkanten og forbered dig på en uforglemmelig 3-retters middag. Forretten består af østers, hovedretten er flammelaks med svamperavioli, trøffelsauce og salat, og til dessert serveres tiramisu med havtorn. Alle retter er omhyggeligt tilberedt af Jesper Voss, også kendt som Oyster King.
Vinmenu
Mens du nyder din middag, vil tidevandet langsomt stige, og du vil finde dig selv omgivet af flere centimeter vand under bordet og stolen. Ved din ankomst vil et glas velkomstbobler vente, og til hver ret serveres et nøje udvalgt glas vin: hvidvin til forretten, rosévin til hovedretten og dessertvin til afslutning.
Oplev tidevandet mens I spiser
Mens middagen skrider frem, stiger tidevandet, og I finder jer selv omgivet af op til 10 cm vand under jeres borde og stole. En helt utraditionel oplevelse venter! I forkæles med en udsøgt Vadehavsmenu, kreeret fra de fineste ingredienser som marsken og Vadehavet byder på. I sætter jer godt til rette ved et festligt dækket bord på den blotlagte vade.
Unik middagsoplevelse med Sort Safari
I over et årti har Sort Safari skabt nyskabende naturarrangementer i partnerskab med dygtige og passionerede naturvejledere. Kombinationen af guiderne's omfattende faglige indsigt og deres evne til at fortælle, griber både børn og voksne - uanset om de ofte besøger naturen eller kun ved særlige anledninger.
Hvad er inkluderet?
- Unik middagsoplevelse på "havets bund"
- 3-retter middag: østers til forret, flammelaks med svamperavioli, trøffelsauce og salat til hovedret og tiramisu med havtorn til dessert
- Velkomstbobler og 3 glas vin til maden
- Gode og sjove naturhistorier mellem retterne