Fra 499 kr.
Chokoladekursus hos Frédéric Terrible
Fra 499 kr.
- Lokation
Sjælland
- Adresse
Grundtvigsvej 10A, Frederiksberg C
- Let at booke
Det er nemt og sikkert at booke chokoladekursus hos Frédéric Terrible. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.
* Siden indeholder reklamelinks.
- Lokation
Sjælland
- Adresse
Grundtvigsvej 10A, Frederiksberg C
- Let at booke
Det er nemt og sikkert at booke chokoladekursus hos Frédéric Terrible. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.
* Siden indeholder reklamelinks.
Chokoladekursus hos Frédéric Terrible
Lær at lave chokolade
Dyk ned i chokoladens magiske univers og udforsk råvarer samt instruktioner i avancerede chokoladeteknikker. I løbet af denne spændende workshop i København vil du lære at fremstille hele 4 forskellige typer chokolader, og du får endda kageæsker med, så du sikkert kan transportere dine skaberværker hjem.
Professionel chocolatier
Chokoladekunst er ikke uden udfordringer, og det kan let blive knas i køkkenet, hvis det klassiske chokoladeknæk udebliver. Heldigvis behøver du ikke være en professionel chocolatier for at mestre kunsten. Med en anerkendt, fransk konditor som guide vil du træde ind i kampen mod teknik og temperering. Måske venter den skinnende chokoladepokal på dig ved målstregen.
Tag chokoladen med hjem
Efter kurset får du opskrifterne tilsendt på mail, så du kan gentage successen derhjemme og imponere dine venner og familie med dine nyerhvervede chokoladefærdigheder. Tag med på denne lækre rejse ind i chokoladens fantastiske univers og lad dine sanser blive forført af smag, tekstur og aroma.
Frederic Terrible
Med over 20 års erfaring som dessertkok har Frederic Terrible efterladt sit præg på nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter, herunder Falsled Kro og Nimb. Terrible behersker de avancerede teknikker inden for dessertkunsten og deler gerne ud af sin omfattende viden, så du kan bringe et strejf af fransk gastronomi ind i dit eget køkken.
Hvad er inkluderet?
- 2,5 time i chokoladens verden
- Råvarer og instruktion i chokoladeteknikker
- Fremstilling af 4 forskellige chokolader
- Kageæsker til at transportere chokoladen hjem i
- En pause med the og kaffe
- Opskrifterne bliver sendt på mail efter kurset