Fra 350 kr.

Flødebollekursus på Fyn

Flødebollekursus på Fyn
23 omtaler
4.5/5

Fra 350 kr.

Fyn

Åbyskovtoften 15, Skårup Fyn

Det er nemt og sikkert at booke flødebollekursus på Fyn. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

Flødebollekursus på Fyn
23 omtaler
4.5/5

Fra 350 kr.

Fyn

Åbyskovtoften 15, Skårup Fyn

Det er nemt og sikkert at booke flødebollekursus på Fyn. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.

* Siden indeholder reklamelinks.

23 omtaler
4.5/5

Flødebollekursus hos Social Foodies

2 timers flødebollekursus

Drømmer du om at lave dine egne flødeboller? Hos Chokoladekurser.dk på Fyn kan du nu lære kunsten at kreere de perfekte flødeboller, som både ser smukke ud og smager fantastisk. På dette 2-timers kursus vil du blive guidet igennem hele processen – fra det lækre skum til at temperere chokolade, og selvfølgelig hvordan du pynter dine flødeboller, så de bliver helt unikke. Du vil opdage, hvor nemt og sjovt det kan være at lave flødeboller fra bunden og skabe dine helt egne varianter.

Chokoladeekspertise

Bag Chokoladekurser.dk står Susanne, som har ejet firmaet Det Søde Liv i over 13 år. Med mere end 1000 afholdte kurser inden for chokolade og flødeboller er Susanne en erfaren underviser, der stræber efter at gøre arbejdet med søde sager til en nem og hyggelig oplevelse. Hendes tilgang til undervisning er i øjenhøjde, hvilket sikrer, at både børn og voksne får noget ud af kurset. Susannes store passion for chokolade og flødeboller skinner igennem, når hun deler sine bedste tips og tricks, der gør det nemmere for dig at opnå professionelle resultater i dit eget køkken.

En sød oplevelse at tage med hjem

Efter kurset får du selvfølgelig alle de flødeboller, du selv har lavet, med hjem, så du kan dele dine kreationer med familie og venner – eller måske nyde dem selv. Ud over de lækre flødeboller får du også opskriften med hjem, så du kan fortsætte med at eksperimentere med forskellige smage og dekorationer. Kurset giver dig ikke kun en hyggelig dag med chokolade, men også værktøjerne til at genskabe oplevelsen igen og igen derhjemme, og du kan være sikker på, at dine flødeboller vil imponere.

Flødebollekursus med Chokoladekurser.dk

I hjertet af Skårup Fyn, kun 15 minutters kørsel fra Svendborg, finder du Chokoladekurser.dk. Med en fantastisk udsigt over vandet og en naturskøn beliggenhed tilbyder stedet en perfekt ramme for dig, der ønsker at lære kunsten at lave flødeboller. Den smukke placering gør det muligt at kombinere flødebollekreationer med afslapning i naturen. Efter kurset kan du udforske området, tage en svømmetur i vandet eller nyde en picnic på stranden, hvilket forvandler en dag med chokolade til en helhedsoplevelse for alle sanser.

Hvad er inkluderet?

Andre kiggede også på:

Truestory Offers - Ophold og oplevelser til særpris