Fra 1.200 kr.
Surdejskursus hos La Cabra Bakery
Fra 1.200 kr.
- Lokation
Jylland
- Byer
Borggade 4F, Aarhus C
- Let at booke
Det er nemt og sikkert at booke surdejskursus hos La Cabra Bakery. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.
* Siden indeholder reklamelinks.
- Lokation
Jylland
- Byer
Borggade 4F, Aarhus C
- Let at booke
Det er nemt og sikkert at booke surdejskursus hos La Cabra Bakery. Blot vælg dato og ønskede tidspunkt.
* Siden indeholder reklamelinks.
Surdejskursus hos La Cabra Bakery
Surdejskursus
Kom og vær med til en hyggelig og lærerig aften hos La Cabras bageri i Aarhus, hvor du vil blive guidet i at lave dit eget brød hævet med surdej. Du kommer igennem hele processen, lige fra fodringen af surdejen til et færdigt brød. Vejlederen vil fokusere på at give dig de bedste muligheder for at lykkes med at lave dine egne surdejsbrød derhjemme.
Surdejsbagning
I løbet af kurset vil du blive introduceret til både teoretiske og praktiske elementer af surdejsbagning. I vil dykke ned i emner som vigtigheden af vand, mel, tid, temperatur og håndtering af dejen. Du vil modtage praktiske tips og tricks samt få indsigt i de grundlæggende principper bag surdejsbagning.
Lav din egen surdej
Efter kurset får du en portion surdej med hjem samt en skriftlig vejledning, så du kan fortsætte din bagning derhjemme og udforske de mange muligheder med surdej. Så kom og tilbring en hyggelig og inspirerende aften hos La Cabras bageri, hvor du kan opgradere dine bagefærdigheder og blive en mester i at bage med surdej.
La Cabra Bakery
Hos La Cabra Bakery forstår de, at ikke al mel er ens, og at hver pose symboliserer et ansvar over for de talentfulde mennesker, der står bag råvarerne. De ønsker at lade sig inspirere af disse mennesker og viderebringe deres stemme og produkter på den mest transparente måde!
Hvad er inkluderet?
- 4,5 timers kursus i surdejsbagning
- Kompetent og entusiastisk undervisning
- Kaffe, te, æblemost og vand hele aftenen
- Let anretning af brød, ost og charcuteri, samt smagsprøver på forskelligt bagværk
- Du får dit eget brød med hjem i en hævekurv, så du kan bage det dagen efter
- Skriftlig vejledning, så du kan øve dig derhjemme
- Hævekurv, surdej, friskbagt brød og smagsprøver med hjem
- Vejledning, hjælp og tid til spørgsmål